查看: 15216|回復: 1001
打印 上一主題 下一主題
收起左側

*|﹍°°×冪冪愛居令仔令女入黎吹水啦◆─

×°°*||❤|冪冪愛居團員多d入黎傾計啦_"×°||﹍﹍

其他團都可以入黎傾計嫁>v<

'' [♣]   如果有事搵我就密 ^紫欣^/新人類.~-''   ✖ B °+™  ]]

回復

路過@@  其實想做第一xd
回復 支持 反對

26/07/2008 (星期六)
六合彩攪珠特別號碼:6

b神9,14  炎帝19,29  靓仔南17,46  雲青9,18  夢湘6,15  影1,21

小命7,26  CraZy神3,23  null 4,7  打仔32,40  SD高達23,30  紫欣30,32

小白10,13  合一18,20  王子26,38  kk1,11  Johnny13 13,24  神王
4,20

引人12,24  峰8,11  笨笨13,28  女子11,31  加油站8,22  天
16,27

白旋風15,31  囝15,22  狐子24,32  魂飛20,32  Lost迷17,34  愛恨
20,41

Karas 1,17  黑暗17,28  白雨云1,18  
abc 6,8  暗天24,38  錢錢24,26

心亂15,23  琦仔1,3  夢翼16,36  幻姬28,49  影
1,21  ckzone7,24

戀上5,36  difficult2,8 hang11,13
王者.L 6,24明月之雲14,28 真聖10,16

蛋糕仔9,28  拉撕20,24  威7,9   小女女17,30  傻南7,9  卡卡13,15 隨風飄逸17,21

新人類2,40  卡嘩兒32,38  肥狗25,36  肥法29,32  siu聰2,26 助助8,48  天16,21

赤兔小子8,27  嬤8,29  colo7,35  女主人9,20  衰仔男16,36  coNnEr21,35

天狠星1,20 回憶12,16

今期六合彩有夢湘,abc,王者3位團員中左 ,要睇下星期二搞出咩號碼
先可以睇邊個中二獎(3位團員仲有一個號碼夢湘 15,abc 8,王者.L 24)
*各位團員要等呢3位團員中左2獎先可以繼續3(3位團員好運喔)
 請各位團員留意

回復 支持 反對

第4- -
紫欣開多左個post前1唔叫我t^t
下次一定係我中既- -v
回復 支持 反對

話時話 點樣俾個號碼你~.~
回復 支持 反對

~.~[[yoyo_207]] 做咩開個新post
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

比你 搶左我既第一[[m54]] [[m54]] [[m54]]
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子
開post你又唔早d黎
希望你中啦 呵呵

回復 5# 的帖子
唯龍 你又唔早d玩>v<"
日期過左啦..依家頭獎都有人中左

回復 6# 的帖子
個post滿左埋開過新
記得多d入黎番cm喔=]

回復 7# 的帖子
呵呵 下次早d啦=]

喔..今日冇去到睇戲
有野做 不過下星期一定去睇
嘩..今日成33%勁喔=]
依家開始變化啦
各位團員唔好出咁多街街呀
真係好熱=]
回復 支持 反對

唉 個大行首個位唔俾返我 哈哈[[yoyo_094]]
回復 支持 反對

下次 等我 放工 先開^^[[m386]] [[m386]]
比我第一[[m94]] [[m94]]
回復 支持 反對